BLOG - Bee's Knees: Omdat al het goede een beetje fout is...

BLOG - Bee's Knees: Omdat al het goede een beetje fout is...

Dec 27, 2023PIXELL BV

Beste VitaVitae liefhebbers,

Vandaag nemen we jullie mee op een reis terug in de tijd, naar de betoverende droogleggingsperiode in de Verenigde Staten, waar een slimme mix van gin, citroensap en honing bekend werd als de Bee's Knees. Een cocktail die niet alleen het verbod tartte, maar ook een blijvende indruk achterliet als een eenvoudige, maar verrukkelijke klassieker.

Recept kan je hier [link] vinden.

Deze cocktail, die zijn naam ontleent aan de slang van de jaren 1920, betekent "uitstekend" en we kunnen niet anders dan het hiermee eens zijn. Maar laten we een beetje rebels zijn en een twist geven aan het goede...

Fout smaakte nog nooit zo goed:

Gustus Vitae - Een Kruidig Avontuur: Deze gin opent de deur naar een kruidenparadijs en voegt een vleugje ongehoorde rijkdom toe aan de traditionele Bee's Knees.

Frui Vita - Fris en Fruitig: Voor degenen die houden van een verfrissende rebelsheid, is Frui Vita de perfecte metgezel. Een harmonieus palet dat de Bee's Knees een speelse en fruitige wending geeft.

Vitaflor - Exotisch Genot: Wijk af van het traditionele pad met Vitaflor. Elke slok voegt een exotische flair toe aan de Bee's Knees, waardoor het goede een beetje fout wordt, en dat is precies hoe we het willen.

Experimenteer met deze gins en ontdek welke het beste bij jouw smaak past. De Bee's Knees is meer dan een cocktail; het is een viering van rebellie in een glas, een knipoog naar het verleden met een moderne twist. Dus, proost op de rebelsheid van het goede dat een beetje fout is!

Met een knipoog naar het verleden en een blik op vernieuwing.

More articles